Niet tevreden, geld terug

Filter klantervaringen op:

Plaats of feestlocatie
Feesttype
Media (foto's en video's)
Met reactie
Gemiddelde beoordeling

424 klantervaringen gevonden

"Het mailing en communicatiesysteem is nogal druk. Drukke mails, teveel info...moeilijk werkbaar. Een gewoon mailtje is duidelijker"
9/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Sandra | Organisator

Bedankt voor deze waardevolle feedback, Sandra. Mijn excuses dat de mails onduidelijkheid hebben veroorzaakt. We gaan hiermee aan de slag om onze mails duidelijker te maken. Ontzettend fijn om te zien dat je verder tevreden was over de DJ. Wellicht tot een volgende keer! - Sjoerd - Party planner at The DJ Company

Sjoerd
28 mrt 2024
21:00 - 23:00
bedrijfsfeest
DJ Stijn
"DJ Hans had iedereen op zijn hand"
8.3/ 10
Muziekkeuze
8 /10
Inspelen op sfeer
8 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Gunther | Organisator

2 feb 2024
18:30 - 03:00
bedrijfsfeest
DJ Hans
"We hebben een geweldig feest gehad!"
8.7/ 10
Muziekkeuze
8 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

We hebben een geweldig feest gehad dankzij DJ Telly. Iedereen had een geweldige tijd en we hebben tot de laatste seconde gedanst. Het enige wat ik zou willen veranderen is om van tevoren beter de details te bespreken voor de logistiek van het evenement. Het was namelijk erg moeilijk voor de DJ om al zijn materiaal naar het restaurant te brengen. Wij moesten helpen om al het materiaal met een groep mensen van de parkeerplaats naar het restaurant te brengen. Maar toen het feest eenmaal begon, genoot iedereen van elke seconde! - Patricia | Organisator

Bedankt voor jullie evaluatie! Goed om te horen dat er zo veel gedanst is. :) Goed dat je aangeeft dat de logistiek beter besproken had kunnen worden we zullen hier in het vervolg beter op proberen te letten! Gelukkig konden daarna wel alle voetjes gelijk van de vloer. :) Hopelijk tot een volgend feest! - Rebecca - Party planner at The DJ Company

Rebecca
8 dec 2023
21:30 - 00:00
bedrijfsfeest
DJ Telly
"fijne ervaring"
9.3/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Jenny | Organisator

29 sep 2023
17:30 - 23:00
bedrijfsfeest
DJ Tom
"Goed feest"
8.3/ 10
Muziekkeuze
8 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
8 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Nicolas | Organisator

26 sep 2023
15:00 - 17:30
bedrijfsfeest
DJ Philip
"fijn en correcte communicatie."
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Heel fijn en correcte communicatie. Beetje spijtig dat DJ Jack wat laat was (fine en de weg kwijt), maar hij heeft dat méér dan goed gemaakt met zijn keuze van muziek! Echt een vakman. - Lode | Organisator

Bedankt voor jullie evaluatie! Fijn om te horen dat het een geslaagd feestje is geweest. Excuses dat Dj Jack er niet op tijd was, we zullen dit zeker meenemen voor een volgende keer. :) - Rebecca - Party planner at The DJ Company

Rebecca
31 mrt 2023
15:00 - 00:00
bedrijfsfeest
DJ Jack
""
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Marga | Organisator

13 apr 2024
20:30 - 00:00
bedrijfsfeest
DJ Raymond
"Gezellig, goede muziek en er werd goed ingespeeld op de gasten. Ook leuk dat er meegezongen kon worden met de microfoon"
8/ 10
Muziekkeuze
8 /10
Inspelen op sfeer
8 /10
Vriendelijkheid & service
8 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Marjon | Organisator

6 apr 2024
20:00 - 23:00
bedrijfsfeest
DJ Dennis
"Het was een feestje!"
9.3/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Ik vond het top! Super fijn dat alles wordt geregeld: hele muziekinstallatie, zelfs de lichten. Marhinjo heeft er voor gezorgd dat ons bedrijfsfeest echt een feestje werd! Iedereen ging lekker los. Zelfs de mensen waarvan we het niet hadden verwacht. Daarnaast was het heel fijn met Marhinjo communiceren. Dankjewel voor de fantastische avond!! - Kim | Organisator

9 feb 2024
18:00 - 22:00
bedrijfsfeest
DJ Marhinjo
"Super geregeld"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Goed geregeld allemaal vooraf tijdens en na Goeie dj Fernand Toppie - Dennis | Organisator

3 feb 2024
22:30 - 01:30
bedrijfsfeest
DJ Fernand