Niet tevreden, geld terug

DJ vacature: DJ's gezocht voor onze optredens

  • Veel optredens in Vlaanderen
  • Wij betalen jou altijd
  • Je blijft eigen baas
Meld je aan als DJ bij The DJ Company
Laten we kennismaken met elkaar
Zoek je een Dj voor jouw feest?  Boek nu jouw DJ.

Veel leuke optredens in Vlaanderen

Wij hebben voor jou de leukste optredens. Wij doen prachtige trouwfeesten, swingende verjaardagsfeesten, casual bedrijfsfeestjes en nog veel meer. Uiteraard zijn de feesten bij in Vlaanderen en bij jou in de regio. Je hoeft dus niet het hele land door te rijden. Je bepaalt zelf welke optredens jij in jouw regio wilt doen. Zo simpel is het.

Wij betalen jou altijd

Wij betalen je altijd en garanderen jouw betaling. Wij vinden het belangrijk dat onze DJ's altijd op tijd betaald worden en geen zorgen hebben. Soms betalen klanten niet of te laat, maar als DJ mag je daar nooit last van hebben. Je hoeft je dus niet druk te maken over de financiën, facturen, incasso's, etc. Wij regelen dit voor je.

Zelfstandigheid: je blijft eigen baas

Onze DJ's gaan op pad met eigen apparatuur en bepalen zelf wat ze meenemen. Zolang de klant maar tevreden is. We vertrouwen op jou, als professionele DJ. Verder mag je zelf bepalen hoeveel optredens je gaat doen. Wil je 60 optredens per jaar doen? Prima. Alleen je laagseizoen opvullen? Geen probleem. Je plant zelf je optredens in en bepaalt zelf hoe vaak je voor ons op pad gaat.

Onze DJ Vacature

Al sinds wij ons kunnen herinneren, is het verzamelen en mixen van allerlei soorten muziek onze grote hobby. Van tijdloze classics tot de hits van vandaag. Maar op onze feesten staat de klant op nummer 1 waardoor zij altijd makkelijk de beste DJ boeken.

We luisteren goed naar onze gasten, stemmen de avond perfect af op hun wensen en regelen alle communicatie daaromheen. Vooral dat laatste vinden we enorm belangrijk, want zo ben jij als DJ in staat om het perfecte feest te creëren voor onze klant. We stemmen elk feest af met de locatie en onderhouden goed contact met onze klant in de aanloop naar het feest. Je kunt bij ons werken als bruiloft DJ, verjaardagsfeest DJ of als DJ voor een ander feest.

Herken jij je in onze DJ vacature en lijkt het je leuk om met The DJ Company te werken? Laten we dan kennismaken. Dankzij vele succesvolle optredens en mond-tot-mond reclame zijn wij nu op zoek naar een nieuwe allround DJ's.

Zoek je een DJ? Kies dan jouw feest:
De leukste feesten en klanten
Van de mooiste trouwfeesten tot verjaardagen
Beheer en plan zelf je DJ boekingen
Plan zelf online je DJ boekingen in
Wij regelen alles voor je
Van de facturatie tot het contact met de feestlocatie
Lees wat andere DJ's zeggen
De leukste feesten en klanten
"Ik hoef me gelukkig niet zorgen te maken over het geld. The DJ Company betaalt mij altijd en dat is gewoon een fijne gedachte. Je kunt op ze rekenen en dat is in deze tijd belangrijk. Afspraak is afspraak bij The DJ Company.""
- Jean
Werkzaam sinds 2018
Gent
The DJ Company neemt veel werk uit handen
"Ik wil me richten op muziek en het feest. Alles daarbuiten regelen ze voor me. Ik houd daardoor tijd over voor de leuke dingen.""
- Louis
Werkzaam sinds 2021
Antwerpen
Ik krijg veel DJ boekingen
"Door The DJ Company ben ik elk weekend op pad. Ik kom op de gaafste locaties en de mooie feesten. Ik geniet er gewoon van.""
- Peter
Werkzaam sinds 2024
Brugge
Neem contact op: