Niet tevreden, geld terug

Filter klantervaringen op:

7399 klantervaringen gevonden

"Een onvergetelijk, plezant feest!"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Feest was super! De sfeer zat er goed in. Iedereen genoot van het feest! - Lies | Bruid

25 mei 2024
20:00 - 04:00
bruiloftsfeest
DJ Michael
"Ze,waren blij aan feesten"
9/ 10
Muziekkeuze
8 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

Goed heel. Goed vonden de gasten ,de communicatie. Was ook goed. - Jessica | Bruid

25 mei 2024
20:00 - 00:30
bruiloftsfeest
DJ DIRK
"Prachtig sfeervol dansende geweldige avond"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Elk punt was in orde en verliep vlotjes - Bea | Bruid

15 dec 2023
22:00 - 02:00
bruiloftsfeest
DJ Jurgen
"leuk, gemakkelijk, vriendelijke, ambiance, eerlijk"
8.7/ 10
Muziekkeuze
8 /10
Inspelen op sfeer
8 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Georgia | Bruid

31 okt 2023
18:00 - 23:00
bruiloftsfeest
DJ Telly
"Een zeer goede ervaring met The DJ Company en DJ Lefried!"
9/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

Er was de hele avond sfeer en ambiance! Iedereen heeft goed kunnen dansen en we hebben ons kei hard geamuseerd. Voor onze trouw was het twijfelachtig om een onbekende DJ te kiezen, maar dit is echt goed meegevallen. We konden alles doorgeven van wensen. Ik zou graag vroeger gecontacteerd zijn geweest, omdat het dan alweer een to-do minder is bij de voorbereidingen van het feest. De muziek was heel goed, ondanks een liedje dat toch gespeeld werd (ook al stond dit op zeker niet te spelen nummers). Hier heeft Lefried direct iets aan gedaan toen iemand dit was gaan zeggen. Technisch was alles in orde! Dankuwel - Lien | Bruid

Bedankt voor jullie evaluatie! Wat goed om te horen dat jullie een mooie avond hebben gehad. Excuses dat er alsnog een klein foutje was en er een nummer werd gedraaid wat niet gedraaid zou moeten worden. Ook zullen we meenemen dat je aangeeft dat je misschien eerder gebeld zou willen worden. Wel fijn dat Lefried zich snel heeft herpakt en jullie alsnog hebben genoten. :) - Anne - Party planner at The DJ Company

Anne
26 aug 2023
20:00 - 02:00
bruiloftsfeest
DJ Lefried
"DJCompany gaf een schittermagisch feest"
9/ 10
Muziekkeuze
8 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Een beetje belemmering door de vast afgestelde boxen op locatie mocht de DJ broeders niet stoppen. Wij hebben heerlijk genoten van de avond en er werd goed en snel ingespeeld op het publiek. Het was, zoals vrienden het benoemden, een 'schittermagische avond' ;) - Lisa | Bruid

12 aug 2023
21:00 - 00:30
bruiloftsfeest
DJ Peter
"Was een mooi feestje"
8/ 10
Muziekkeuze
8 /10
Inspelen op sfeer
8 /10
Vriendelijkheid & service
8 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Timo | Bruidegom

12 aug 2023
21:00 - 00:30
bruiloftsfeest
DJ Peter
"Alles wat we verwachtte en meer"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Alles was meer dan in orde. Vanaf de communicatie vooraf, de sfeer, de verzoekjes, de gezelligheid tot de communicatie achteraf. Ik ga het zeker aanraden bij vrienden en familie - Kelly | Bruid

4 aug 2023
17:00 - 01:00
bruiloftsfeest
DJ Benny
"Professioneel, proactief, zorgeloos, aangenaam, knaller!"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Ben | Bruidegom

8 jul 2023
20:00 - 03:30
bruiloftsfeest
DJ Michael
"Geweldig Plezierig Enthousiast Leuk Verassend"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Communicatie liep vlot ook ondanks de omstandigheden! Jullie hebben direct iemand voor ons gevonden die heel vriendelijk en heel aangenaam was om mee om te gaan! Hij wist wat er van hem verwacht werd en dat heeft hij ook heel goed gedaan! All gemeen hebben we ons goed geamuseerd en het was heel goed verlopen! Jullie hebben ons trouwdag onvergetelijk gemaakt! Van hartelijk bedankt voor de goede zorgen en dank u DJ Yancho om onze Dj te willen zijn op onze trouwfeest! Wat een onvergetelijke avond! - Monica | Bruid

Wat super leuk om jullie evaluatie te lezen! Super fijn om te horen dat het allemaal zo goed bevallen is en jullie een geslaagd feest hebben gehad. :) Yancho zal vast ook erg blij zijn om deze review terug te zien! Hopelijk tot een volgend feestje. :) - Sjoerd - Party planner at The DJ Company

Sjoerd
30 jun 2023
16:30 - 00:30
bruiloftsfeest
DJ Yancho