Niet tevreden, geld terug

Filter klantervaringen op:

Plaats of feestlocatie
Feesttype
Media (foto's en video's)
Met reactie
Gemiddelde beoordeling

674 klantervaringen gevonden

"Het was een zeer gezellige avond"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Bosco | Organisator

31 dec 2023
22:00 - 03:30
feest
DJ Hans
"Was heel goed"
9/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

Er is lekker gedanst en lichtnet was goed de muziek was zo als ik gevraagd had de Service was heel goe en den Communicatie ook - Nancy | Organisator

31 dec 2023
23:00 - 03:00
feest
DJ Marc
"Geslaagde avond met fijne muziek"
9.3/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Viktor | Organisator

13 dec 2023
17:00 - 00:00
feest
DJ Telly
"- Pre-sales heel goed en ontzorgend"
7.7/ 10
Muziekkeuze
7 /10
Inspelen op sfeer
7 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

Handig via google gevonden, interacties rond offerte aanvraag was top, prijs is goed, contact met DJ Telly was goed - enige minpunt was dat ik niet het gevoel had dat DJ Telly mijn voorgestelde muziekgenres echt had opgevolgd. - Maarten | Organisator

Bedankt voor deze waardevolle feedback. Vervelend om te lezen dat de gedraaide genres niet helemaal aansloten op jullie wensen. Dat hadden jullie wel van ons mogen verwachten. Wij gaan met de DJ in gesprek om het belang van inspelen op de wensen te benadrukken om te zorgen dat dit niet nogmaals zal gebeuren. Fijn dat de communicatie naar wens was en dat jullie een mooi feest gehad hebben. - Sjoerd - Party planner at The DJ Company

Sjoerd
1 dec 2023
20:00 - 03:00
feest
DJ Telly
"Topsfeer en gaan met de banaan"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Ik was op zoek naar een DJ en kwam toevallig uit op TheDJCompany. Het concept sprak me wel aan. Het is altijd even afwachten hoe het uiteindelijk verloopt, maar het was top! We hadden een gemengd gezelschap van jong en oud en daar heeft de DJ echt op ingespeeld. Ook alle nummers die doorgegeven zijn zijn wel eens aan bod gekomen en verzoeknummer kon ook. De gasten hadden alleen maar lof voor de DJ! Top... until we meet again! - Micha | Organisator

21 okt 2023
19:00 - 00:00
feest
DJ Telly
"goede organisatie en afspraken."
8.7/ 10
Muziekkeuze
8 /10
Inspelen op sfeer
8 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Was een feestje voor een beperkte groep. Was toch wel nog wat ambiance en juiste keuze van muziek. Muziek was niet te luid voor kleine zaal. - Peter | Organisator

7 okt 2023
20:00 - 02:00
feest
DJ Telly
"Het feest was top!"
9/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

Blij met onze keuze voor de DJ Company! De DJ zelf belde ons 2 dagen vooraf en stond open voor alle input via spotify lijsten. De muziekkeuze gans de dag was zeer goed. Hij draaide ook alle liedjes die nog ter plaatse aangevraagd werden. Wel jammer dat de info die ik op voorhand ingevuld had in het formulier niet tot bij hem gekomen was. We zijn toch wel heel tevreden! De geluids-, licht- en rookinstallatie zorgde voor enorm veel sfeer toen de avond viel op ons tuinfeest. - Marie | Organisator

2 sep 2023
17:00 - 23:00
feest
DJ Telly
"Wat een goede DJ met zalige muziek voor ons feest"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

De dansvloer stond de ganse avond overvol, zeer goede kritieken van alle aanwezigen op de gekozen muziek. Eindelijk nog eens een DJ die zijn publiek aanvoelt en niet zomaar voor eigen muziek kiest. De communicatie verliep perfect, er werd 100% rekening gehouden met onze wensen. Mooie belichting en heel veel aanwezigen vonden het fijn dat de muziek nog toeliet om ook met elkaar te praten. Gewoon SUPER - Walter | Organisator

14 aug 2023
20:00 - 00:00
feest
DJ Telly
"Tof feest gehad"
9/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

Werk van de dj was top. Niets op aan te merken.enkel blijkt dat DJ telly DJ michachou is. - Dries | Organisator

Bedankt voor je evaluatie! Goed om te horen dat het een geslaagd feest is geweest. :) Excuses voor de verwarring wat betreft de Dj we zullen hier in het vervolg beter op letten! - Sjoerd - Party planner at The DJ Company

Sjoerd
20 jul 2023
21:00 - 03:00
feest
DJ Telly
"9,5"
9.3/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Pascale | Organisator

21 apr 2023
13:30 - 21:00
feest
DJ Telly