Niet tevreden, geld terug

Filter klantervaringen op:

Plaats of feestlocatie
Feesttype
Media (foto's en video's)
Met reactie
Gemiddelde beoordeling

13190 klantervaringen gevonden

"topfeestje gehad voor mijn 20st verjaardag!"
9.3/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Het was een topfeestje wat serieus is uitgelopen (en dat is een compliment aan de DJ!) - Mylan | Jarige

29 mrt 2024
20:00 - 00:00
verjaardagsfeest
DJ Arno
"Het mailing en communicatiesysteem is nogal druk. Drukke mails, teveel info...moeilijk werkbaar. Een gewoon mailtje is duidelijker"
9/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Sandra | Organisator

Bedankt voor deze waardevolle feedback, Sandra. Mijn excuses dat de mails onduidelijkheid hebben veroorzaakt. We gaan hiermee aan de slag om onze mails duidelijker te maken. Ontzettend fijn om te zien dat je verder tevreden was over de DJ. Wellicht tot een volgende keer! - Sjoerd - Party planner at The DJ Company

Sjoerd
28 mrt 2024
21:00 - 23:00
bedrijfsfeest
DJ Stijn
""
7.7/ 10
Muziekkeuze
8 /10
Inspelen op sfeer
7 /10
Vriendelijkheid & service
8 /10

Alles verliep vlot, enkel kwam de dj wat aan de late kant. - Pascal | Jarige

Wat spijtig om te horen dat de DJ aan de late kant was. Gelukkig heeft hij wel een goed feest neergezet! Bedankt voor de feedback. - Rebecca - Party planner at The DJ Company

Rebecca
23 mrt 2024
18:30 - 00:00
verjaardagsfeest
DJ Stijn
"Echt top!"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Onze dochter genoot van een topfeest met haar vrienden! En wij op de achtergrond als ouders ook! Dik in orde!!! - Gaëlle | Jarige

9 mrt 2024
20:00 - 03:00
sweet sixteenfeest
DJ Stijn
"Fabulous"
9.7/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Sandhya | Jarige

3 feb 2024
20:00 - 01:00
sweet sixteenfeest
DJ Perry
"DJ Hans had iedereen op zijn hand"
8.3/ 10
Muziekkeuze
8 /10
Inspelen op sfeer
8 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Gunther | Organisator

2 feb 2024
18:30 - 03:00
bedrijfsfeest
DJ Hans
"9"
9/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Michel | Jarige

27 jan 2024
20:00 - 01:30
verjaardagsfeest
DJ Stijn
"ik ben tevreden"
8/ 10
Muziekkeuze
7 /10
Inspelen op sfeer
7 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Lichtset, materiaal, boxen, alles was prima! Dj Marc was zeer vriendelijk en ik vond het vooral leuk dat hij verzoeknummers meteen speelde. Ik had een publiek op mijn feestje dat moeilijk aan het dansen ging maar ben blij de de Dj duidelijk zijn best deed om ze te proberen op te zwepen - Hanneke | Jarige

27 jan 2024
20:00 - 02:00
verjaardagsfeest
DJ Marc
"10"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Adriana | Jarige

27 jan 2024
19:00 - 02:00
verjaardagsfeest
DJ Dirk
"Een heel leuke ervaring bedankt!"
8.7/ 10
Muziekkeuze
7 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Louisa | Jarige

26 jan 2024
20:00 - 03:00
verjaardagsfeest
DJ Stijn